dinsdag 16 april 2013

# ding 7. Sociale Netwerken

Het sociale netwerken heb ik zojuist "opgekrikt"! Al een aantal jaren geleden had ik mij aangemeld bij "Hyves". Toen ik zag wat men daar op te melden had, had ik het gevoel van: "wil ik dit allemaal weten?!"
Vervolgens liet ik "Hyves" links liggen.
En ja hoor, ik ben over de streep, nu heb ik mij aangemeld bij FB. Het is wel tot de "grens"! Ik hou het wel bij familie, vrienden en  "privacy"'. Natuurlijk heb ik mij  bij de bieb "geliked"!
Manlief en kids zijn al langer op FB.
Regelmatig werd er in het gezin het e.e.a. verteld en dan zei ik :"Hoe weet je dat?" dan was het antwoord: "Ja, mams, FB!"
Het is fantastisch dat je zo met iedereen contact kan houden, maar het kost wel tijd. De jongeren groeien hier mee op en ouderen hebben zo contact met de buitenwereld!
Over LinkedIn denk ik nog na of ik mij daar wil aanmelden maar voor het zakenleven is het daarvoor wel een goed netwerk.
                      

1 opmerking:

  1. Ook ik ben aarzelend over de streep voor fb, ik ben bang dat ik niet zo sociaal ben. Tot mijn verrassing kwam ik dus familie tegen en dat is weer wel erg leuk. De tijdlijn(juiste woord?) voor de vrienden van vrienden moet ik nog even kwijt. Dat hoef ik niet te weten.

    BeantwoordenVerwijderen